Könyvelési szolgáltatásaink

Könyvelőirodáink Budán és Pesten, jól megközelíthető helyen találhatóak. Fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikációt ügyfeleinkkel, akár személyesen, akár telefonon, akár online. Könyvelési szolgáltatásaink is tükrözik ügyfeleink iránti elkötelezettségünket. Amit fontosnak tartunk kiemelni, hogy sok ingyenes szolgáltatással könnyítjük meg ügyfeleink vállalkozásainak mindennapjait. Tekintse meg, mikkel állhatunk a rendelkezésére!


Könyvvizsgálat

Minden már meglévő vagy leendő ügyfelünknek ajánljuk könyvvizsgálati szolgáltatásainkat. Azoknak az ügyfeleinknek, akiknek mi könyvelünk, jogszabályi rendelkezés alapján nem végezhetünk könyvvizsgálatot, de kapcsolatban állunk olyan megbízható külsős partnerrel, akivel nem csak szerződést tud kötni, de mi is tökéletesen együtt tudunk dolgozni.


Online könyvelés

Online könyvelési szolgáltatásunkkal nem csak időt spórolhat meg, hanem átláthatóbbá és könnyebben kezelhetővé teheti pénzügyeit. Online felületünk kialakítása pontosan úgy van tervezve, hogy minden igényt kielégítsen, így lehetősége nyílik online leadnia könyvelését és nem kell folyamatosan berohannia a könyvelőirodába a számlákkal.


RT könyvelés

Mivel jelenleg is vannak részvénytársasági formában működő ügyfeleink, pontosan tudjuk, mennyi mindenre kell odafigyelni nem csak az alakulásnál, hanem a további működésnél is. Ilyenkor elkél egy megbízható könyvelő, aki segít a pénzügyek optimalizálásban és kezelésében, így ne habozza felkeresni irodánkat!


KFT könyvelés

Ügyfeleink legnagyobb része Korlátolt Felelősségű Társaság formában működik, így már nagy rutinnal kezeljük az ilyen vállalkozási formák életében keletkező teendőket és oldjuk meg az esetleges problémákat. Amit mi ajánluk, nem más mint precíz könyvelés, és ingyenes adóoptimalizálási tanácsadás.


BT könyvelés

Kis cégek, illetve Betéti Társaságok esetén is szükséges annyi pénzt spórolni a vállalkozásnak, amennyit csak lehet. Tudjuk, hogy a kis cégek, vállalkozások nem rendelkeznek saját pénzügyi osztállyal, ezért nem csak analitikus könyvelési szolgáltatással állunk rendelkezésére az ilyen formában működő ügyfeleink részére, hanem operatív jellegű tanácsadást is nyújtunk, például, hogy milyen számlázó rendszer használata segítheti a vállalkozást.


EV könyvelés

Egyéni vállalkozók esetében az a tapasztalatunk, hogy képesek vagyunk egy új pénzügyi stratégia kidolgozásával, akár azonnali spórolást elérni. Ez mindössze csak odafigyelés kérdése, mert nálunk nem a bevétel mennyisége a fontos, hanem az ügyfelek elégedettsége.